Welkom bij Noodasiel Lommel!

Website created by Karen Maes, aka Veniqoh

Contact webmaster: info@veniqoh.be


Tags for Google search:

noodasiel,lommel,asiel,dieren,dierenasiel,unco,jerry,unco jerry,katten,kittens,honden,hond,kat,poes,pup,puppy,stafford,leonberger,husky

trooper.be zooplus.nl

ZED!

Mechelse herder - mannelijk - °11/07/2013.Zed is een oude bekende van ons. In 2015 werd hij in beslaggenomen door de politie omdat zijn baasje werd gearresteerd.
Enkele maanden later vond hij een nieuwe thuis bij een alleenstaande man en dochter. Dit ging prima, Zed leeft en werkt voor zijn baas/gezin. Toch zorgde de éénkennigheid van Zed voor problemen naar o.a. de huisbaas. Deze laatste was natuurlijk niet meer akkoord dat Zed in zijn woning verbleef.
Zed kwam terug in het asiel terecht, ook bij ons is zijn éénkennigheid doorslaggevend. Hij waakt enorm en accepteert slechts 1 à 2 personen in zijn buurt.

Een jaar later, in 2017, passeerde een man uit Oostende en Zed wekte zijn interesse. Na verschillende ontmoetingen slaagde hij erin om een band te krijgen met Zed.
Het was geweldig om foto's te zien verschijnen van Zed die met zijn bal in de zee stond, die bij in de zetel lag te snurken, weekendjes mee met de mobilhome om te gaan vissen enz.. We waren dolblij voor hem.
En weer loopt dit fijne leventje fout: de politie pakte de man op en Zed bleef alleen achter in de woning. Hoeveel pech kan je hebben als hond?

Gelukkig heeft het bestuur besloten om Zed terug te halen, hij herkende zijn vaste verzorgster meteen en samen gaan ze op pad in de bossen of ravotten met de bal op het speelplein.

Toch blijft Zed hopen op dat ene baasje waar hij een klik mee kan maken, een baasje dat overweg kan met de éénkennige/waakse/territoriale aspecten van Zed en dit binnen de perken kan houden waarbij de veiligheid voor bezoek gegarandeerd blijft.

Wie voelt zich geroepen om met deze knappe kerel de uitdaging aan te gaan? Zed brengt zijn bed en al zijn ballen maar al te graag mee.

Zed is gechipt, ingeënt, ontwormd en ontvlooid.
CONTACTEER ONS!!
Voor meer informatie over de hond (uiterlijk, gedrag, karakter, verleden...):
noodasielhonden@gmail.com of +32 (0)11 56 23 73 (tussen 14u & 18u)

Voor informatie of interesse in het worden van een gastgezin voor een oudere hond (>7 jaar):
noodasielopvanggezinnen@gmail.com

__________________________________Terug naar het algemene overzicht.