Welkom bij Noodasiel Lommel!

Website created by Karen Maes, aka Veniqoh

Contact webmaster: info@veniqoh.be


Tags for Google search:

noodasiel,lommel,asiel,dieren,dierenasiel,unco,jerry,unco jerry,katten,kittens,honden,hond,kat,poes,pup,puppy,stafford,leonberger,husky

trooper.be zooplus.nl

AJAX!

Duitse herder - mannelijk - °1/01/2014.Ajax is een oude bekende voor ons. 3 jaar geleden werd hij als jonge puber geadopteerd door zijn baasje en zijn dochter. Ajax leefde daar ook samen met een andere Duitse herder teef, wat goed klikte. Hij werd daar Rocky genoemd en momenteel luistert hij veel beter naar die naam natuurlijk.
Jammer genoeg is de gezinssituatie veranderd, het is nu een nieuw-samengesteld gezin met nog een 3e hond erbij en ze verhuizen binnenkort naar een nieuwe woning. Heel wat veranderingen voor de boeg dus. Hier komt nog bij dat Rocky/Ajax erg waaks is en veel blaft, problemen met de buren bleven helaas niet uit. Dit was doorslaggevend om voor hem een nieuwe thuis te zoeken.
Wij zoeken een ervaren baasje met kennis van het ras / training / opvoeding. Ajax heeft een tijdje gehoorzaamheidstraining gevolgd en hij kreeg de basis om te starten met pakwerk. Dit is echter niet afgerond. Aangezien hij erg eenkennig is en zijn baas door dik en dun verdedigt, plaatsen we hem enkel bij een koppel of een alleenstaande persoon zonder kinderen, zonder andere huisdieren. Iemand die met Ajax aan het werk gaat en hem een duidelijke taak kan geven vb. bewaking, waarbij hij ’s avonds op zijn gemakje bij in huis mag leven en kan genieten van de rust.
Bent u de man/vrouw die wij zoeken? Ajax wacht op u!

Ajax is gechipt, ontwormd, ontvlooid, gevaccineerd en gecastreerd.CONTACTEER ONS!!
Voor meer informatie over de hond (uiterlijk, gedrag, karakter, verleden...):
noodasielhonden@gmail.com of +32 (0)11 56 23 73 (tussen 14u & 18u)

Voor informatie of interesse in het worden van een gastgezin voor een oudere hond (>7 jaar):
noodasielopvanggezinnen@gmail.com

__________________________________


Terug naar het algemene overzicht.