Welkom bij Noodasiel Lommel!

Website created by Karen Maes, aka Veniqoh

Contact webmaster: info@veniqoh.be


Tags for Google search:

noodasiel,lommel,asiel,dieren,dierenasiel,unco,jerry,unco jerry,katten,kittens,honden,hond,kat,poes,pup,puppy,stafford,leonberger,husky

zooplus.nl

26 april 2016: Maxi Zoo inzamelactie!

Op zaterdag 30 april 2016 organiseert Stop Dierenmishandeling en Noodasiel Lommel een inzamelactie aan de Maxi Zoo te Beringen! Van 10:00u tot 17:00u bent u welkom en staan wij klaar met een winkelkarretje. Komen jullie ons iets lekkers voor onze dieren bezorgen? :-)
Hartelijk dank aan Stop Dierenmishandeling om zich mee in te zetten voor ons dierenasiel!


11 april 2016: De garageverkoop van Lommel!

De jaarlijkse garageverkoop van Lommel komt er weer aan!
Ook Noodasiel Lommel doet dit jaar mee aan deze verkoop.
De garageverkoop is op zaterdag 23/04/2016 en zondag 24/04/2016 in het asiel zelf (Vlasstraat 42 te Lommel).
U kan bij ons terecht van 10:00u tot 18:00u! Uiteraard steunt u hiermee het asiel!
Uiteraard vrij toegang ;-). Tot dan?! :-)


1 april 2016: Bericht voor de inwoners van Lommel.

Je kat steriliseren of castreren? De stad betaalt mee!

De dierenasielen zitten vol met huiskatten en kittens die heel moeilijk nog een thuis vinden. Kleine katjes worden maar al te vaak in huis genomen zonder stil te staan bij de verantwoordelijkheid die daarbij komt kijken. Er moet dus preventief gewerkt worden door de huiskatten te laten steriliseren of castreren. Om katteneigenaars een duwtje in de rug te geven, organiseert de stad opnieuw een campagne waarbij een tussenkomst wordt voorzien in de kosten voor sterilisatie of castratie van de huiskatten.

De hele maand april kan je op de dienst 'milieu en natuur' in het Huis Van De Stad terecht voor een kortingsbon van 25€ voor een kattin en 15€ voor een kater. Deze bon wordt door de Lommelse dierenartsen rechtstreeks afgehouden van je factuur en is geldig tot 31 mei 2016. Hij moet persoonlijk afgehaald worden en per adres wordt slechts 1 bon toegekend.


4 januari 2016: Een nieuw jaar is aangebroken.

Allereerst wensen we iedereen de beste wensen toe voor het nieuwe jaar! Hopelijk kunnen we samen er weer voor zorgen dat onze asieldieren ook dit jaar een perfecte thuis vinden!

Ook willen we nog even ons Mosselsouper in de kijker plaatsen. Deze vindt plaats op zondag 7 februari 2016 in de zaal De Moffel te Lommel. Inschrijven is verplicht en kan gebeuren via noodasielevents@gmail.com! (Let op, inschrijven kan nog tot 1 februari 2016!) De prijzen zullen binnenkort op onze Facebook pagina weergegeven worden.